fbpx

Digital Marketing Bureau | Flaih ApS

LinkedIn SEO

Brug linkedin seo optimalt

Illustration af LinkedIn SEO

Hos Flaih arbejder vi med LinkedIn SEO på mange forskellige måder, og det afhænger ofte af hvilken type virksomhed vi hjælper. Du kan læse en mere grundlæggende artikel om SEO, hvis denne disciplin er helt ny for dig.

DEL INDLÆG OM LINKEDIN SEO

LinkedIn SEO for alle

LinkedIn er som mange andre sociale platforme en søgemaskine. Det kan godt være at du foretrækker at Google ting, personer, steder, etc., eller måske søge på en helt anden platform, men LinkedIn er den absolut mest “seriøse” platform i forhold til jobsøgning, rekruttering, virksomheds interagering, osv. Det er stedet, hvor du bliver præsenteret for spændende muligheder i din professionelle karriere sammen med 600 millioner andre, hvoraf nogle betaler for at kunne bruge alle LinkedIn’s funktioner.

Så hvad kan du gøre for at blive fundet hurtigere, eller på mere relevante søgninger?
Før du kan optimere din LinkedIn profil, så skal du til at vide hvad du skal optimere efter, og dette baserer du ud fra en søgeordsanalyse. Hvordan ser man udviklingen, og om det går den rigtige vej? Der skal man bruge LinkedIn’s interne dataindsamlings værktøj, LinkedIn Dashboard.

LinkedIn Dashboard

Dit LinkedIn Dashboard er det bedste værktøj til at give dig indsigt i hvordan din profil klarer sig i forhold til SEO på LinkedIn, se det som en meget blød version af Google Analytics. Dit LinkedIn Dashboard har tre parametre som det måler på. Det skal lige siges at disse parametre bliver mere dybdegående hvis man har LinkedIn Premium, men dette kræves ikke nødvendigvis. Det kan sagtens undværes, men på sigt er der stort potentiale i LinkedIn som platform for ens personlige karriere eller ens virksomhedsudvikling, hvorfor knap 200 kr. om måneden godt kan betale sig.

Hvor mange der har besøgt din profil

Her kan du se hvor mange der har været inde og kigge på din profil, hvilke brancher de arbejder i og hvem de er. Derudover er der også et visnings segment, som kan have positiv indvirkning på dig eller din virksomhed. Dette giver dig et indblik i om der er det segment du går efter, og om du har målrettet din profil korrekt.

Visninger af dit indlæg

Visninger af dit/dine indlæg viser som navnet antyder, antal visninger af dine opslag på LinkedIn. Man kan trykke her og se ens visninger historisk, og se hvilke indlæg/delinger der virkelig har båret frugt, hvorefter man kan forsøge at genskabe dette med nyere indlæg.

Visninger i søgninger

Dine visninger i søgninger er et præcis repræsentation af hvor mange der laver en søgning og støder på din personlige-/virksomhedsprofil. Hvis man har LinkedIn Premium, så kan man se om hvad der søges efter ligesom i Google Search Console. Hermed kan man danne sig et overblik over om man bliver vist i relevante søgninger, eller om man måske burde specificere søgeord på sin profil til noget mere konkret. Derudover kan man se hvor de søgende arbejder og hvad de arbejder med, hvilket også giver indsigt i ens kernesegment og om det er korrekt.

Hvordan implementerer man SEO på LinkedIn?

På baggrund af din søgeordsanalyse ved du nu hvad du skal optimere efter, og hvilke søgeord eller søgesætninger som er relevante for dig. Hvor implementeres disse søgeord eller søgesætninger så på din profil, her har vi lavet tre steder, hvor LinkedIns algoritme vægter søgeordene højt.
  • Overskrift
  • Resume
  • Kompetencer og anerkendelser

Få en gratis SEO-rapport

Med analyse og skræddersyet handlingsplan til din virksomhed

Læs mere

Vil du have hjælp til LinkedIn SEO?

Vi kan både stå for opsætningen og eksekveringen

Ansatte sidder i en sofa hos Flaih ApS

Hos Flaih bruger vi cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

We're On The Map

230 5th Avenue Suite 1004 10th Floor,

New York, NY 10001, United States

we are social
drop us a line

FRO

NT6