fbpx

Digital Marketing Bureau | Flaih ApS

On-page SEO

on-page seo anno 2020

Illustration af on-page SEO faktorer

Hos Flaih arbejder vi med mange forskellige on-page SEO faktorer, og det afhænger enormt meget af hvilken type virksomhed vi hjælper. Denne artikel vil indeholde en oversigt over forskellige on-page faktorer, hvorefter nogle af dem vil blive beskrevet og vurderet yderligt. Du kan læse en mere grundlæggende artikel om SEO, hvis denne disciplin er helt ny for dig. 

DEL INDLÆG OM ON-PAGE SEO

Hvad er on-page SEO?

Formålet med on-page optimering er at blive placeret øverst på search engine result page (fremover ‘SERP’), og på denne måde øge den organiske trafik. Optimeringen skal ligeledes hjælpe med at skabe en brugervenlig hjemmeside, hvor søgemaskinen og brugerne hurtigt kan identificere hvad den handler om. Dette skal hjælpe med at vise brugerne de mest relevante sider, hvor on-page elementer typisk er inden for ejerens egen kontrol (Patel og Gaharwar, 2018, s. 298).

“It’s much easier to double your business by doubling your conversion rate than by doubling your traffic.” – Jeff Eisenberg

Der findes mange forskellige elementer indenfor on-page SEO, og det varierer hvilke SEO-eksperter anbefaler. Det afhænger ligeledes også af hvilken branche og virksomhed der er tale om, da samtlige faktorer ikke er lige relevante i alle situationer. Dog går det igen at on-page SEO ofte er indenfor ejerens kontrol, som G. Kumar, V. K. Jaiswal og R. K. Paul ligeledes understøtter. De argumenterer ligeledes for at on-page SEO elementer skal skabe strukturen for de enkelte sider, og på denne måde skabe fundamentet for sidernes opbygning. (Kumar, Jaiswal og Paul, 2019, s. 199)

On-page SEO faktorer

Du vil aldrig kunne finde en komplet liste over alle faktorer der påvirker søgemaskinens algoritme, da dette ikke er noget udbyderne offentliggør. Dette er grunden til at arbejdet kan virke forvirrende, da man ikke altid ved hvad der ønskes. Vi har udarbejdet et interaktivt kort over faktorer, som er fundet gennem videnskabelige artikler, tests og anerkendte SEO-eksperter. Dog er alle SEO-eksperter ikke enige om hvilke der er de vigtigste, og det anbefales altid at teste de forskellige faktorer.  

A. Clarke argumenterer eksempelvis for vigtigheden af, at kvalitetsindhold er skræddersyet til både mobil og desktop (Clarke, 2019, s. 60). C. Ziakis og Co. har mere fokus på at indholdet skal være unikt, og være værdiskabende overfor brugerne (Ziakis, Vlachopoulou, Kyrkoudis og Karagkiozidou, 2018, s. 5). On-Page SEO skal dog altid matche brugernes anvendte søgeord, samt tage højde for søgemaskinernes mange algoritmer. Forsiden er undervurderet, og ofte den stærkeste samt mest besøgte side. Find det mest relevante søgeord, og implementér det på forsiden.

Få en gratis SEO-rapport

Med analyse og skræddersyet handlingsplan til din virksomhed

Læs mere

Vil du have hjælp til on-page SEO?

Find din egen visuelle identitet

Ansatte sidder i en sofa hos Flaih ApS

Hos Flaih bruger vi cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

We're On The Map

230 5th Avenue Suite 1004 10th Floor,

New York, NY 10001, United States

we are social
drop us a line

FRO

NT6